De bodembrede dienstverlener

VanderHelm is de bodembrede dienstverlener, voor alles wat op en in de bodem moet gebeuren, in de gehele keten van: onderzoek, advies en realisatie met de specialismen Milieu, Civiel & Infra en Ecologie. De combinatie van activiteiten maakt ons onderscheidend en vernieuwend en biedt onze relaties de mogelijkheid te kiezen voor duurzame, integrale en kostenbesparende oplossingen, waarbij men zowel organisatorisch als financieel optimaal wordt ontzorgd.

Onderzoek en advies

Bij elk project is een gedegen en betrouwbaar onderzoek en bijbehorend advies van essentieel belang. Binnen een project is vaak op veel aandachtsvelden onderzoek en advies nodig. Doordat wij over veel verschillende disciplines beschikken, kunnen wij snel schakelen.

Realisatie

VanderHelm beschikt over een uitgebreid machinepark en mensen met jarenlange ervaring en kennis die elk type project van elke omvang kunnen aanpakken. De expertise op het gebied van onderzoek en advies is tevens beschikbaar bij de realisatie van verschillende soorten werk en projecten.

Bekijk onze bedrijfsbrochure