Een riolering aanleggen is niet zomaar gebeurd. Het werk voorafgaand aan een riolering aanleggen kan veel werk kosten. Een riolering aanleggen moet goed gebeuren, want anders ontstaan er klachten als lekkages, stankoverlast en verstoppingen. Wees eventuele schade voor en verhelp deze klachten. Om deze klachten te voorkomen is het van belang om een professional uw riolering te laten aanleggen. Door uw riolering aan te laten leggen door VanderHelm weet u zeker dat uw riolering wordt aangelegd door mensen met de juiste kennis en met jarenlange ervaring.

Bij nieuw- of verbouw van woningen en bedrijfspanden of bij renovatiewerkzaamheden komt ook de aanleg of vernieuwing van het rioolnetwerk kijken. Deze werkzaamheden kan VanderHelm vakkundig voor u uitvoeren.

Kwaliteit

Bij VanderHelm staat kwaliteit hoog in het vaandel. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen beschikken wij over de juiste machines en mensen met jarenlange ervaring en kennis die de werkzaamheden vakbekwaam uitvoeren. Daarnaast werken wij met hoogwaardig materiaal. Alle bijkomende werkzaamheden als grond- en straatwerkzaamheden zullen in eigen beheer worden uitgevoerd. Vrijkomende materialen worden volgens de gestelde milieuwetgeving verwerkt en afgevoerd.

U vergroot uw woongenot wanneer professionals uw riolering aanleggen, doordat de kans op rioleringsproblemen wordt verkleind. Een riolering aanleggen van kwalitatief hoogwaardig materiaal voorkomt alle gevolgen die een, in slechte staat verkerende, riolering veroorzaakt. De specialisten van VanderHelm gebruiken de nieuwste technieken voor het aanleggen van een riolering.

Overige werkzaamheden VanderHelm

Naast een riolering aanleggen kun u bij VanderHelm ook terecht voor o.a.:

Ecologisch advies

Milieukundig bodemonderzoek

Milieukundige begeleiding

Partijkeuring grond

Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor het aanleggen van een riolering? Wilt u meer weten over onze andere werkzaamheden? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op. Vul het contactformulier in op de website of bel naar 010 – 249 24 60 of stuur een mail naar info@vdhelm.nl