VanderHelm is uw betrouwbare partner in onderzoek, advies en realisatie bij (nieuw)bouwprojecten in de Randstad. Alle werkzaamheden die op of in de bodem moeten gebeuren, zijn bij ons in goede handen. Wij bieden veel verschillende diensten aan, die u afzonderlijk kunt afnemen. Maar u kunt natuurlijk ook het gehele traject van voorbereiding tot uitvoering aan ons uitbesteden. Dat kan u veel tijd en geld besparen. Een van de diensten die VanderHelm biedt, is het woonrijp maken van bouwlocaties. Ofwel het inrichten van het terrein en de infrastructuur.

De juiste vakmensen en machines

Het woonrijp maken van de bouwlocatie is een van de laatste dingen die moeten gebeuren voordat uw project is afgerond. Het vormt echter wel een belangrijk onderdeel van het totale bouwproces. VanderHelm zorgt dat deze afrondende werkzaamheden uitstekend worden uitgevoerd. Wij hebben namelijk de juiste vakmensen, beschikken over veel kennis, hebben jarenlang ervaring en de juiste machines in huis voor het woonrijp maken van een bouwlocatie.

Diverse diensten

Wij kunnen bij het woonrijp maken van een bouwlocatie diverse werkzaamheden voor u uitvoeren. Zo kan VanderHelm zorgen dat woningen worden aangesloten op de riolering, de verharding wordt aangebracht zoals rijbaan, fietspad, trottoir en parkeerplaats, groenvoorzieningen worden aanbracht en overige terreininrichting wordt gerealiseerd, zoals openbare verlichting, verkeers- en straatnaamborden en terreinmeubilair. Ook kan het noodzakelijk zijn om tijdens het bouw- of woonrijp maken een bodemsanering te laten uitvoeren; door de aanwezige certificaten is VanderHelm ook hiervoor de aangewezen persoon. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor diverse werkzaamheden, waardoor wij u ontzorgen.

Veel kennis en ervaring

Of u ons nu inschakelt voor een klein onderdeel van het woonrijp maken van een bouwlocatie of het woonrijp maken van een gehele projectlocatie : u kunt rekenen op persoonlijke betrokkenheid en transparante communicatie. En dat maakt uw project tot een gegarandeerd succes. Meer weten? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Neem contact op